Tarieven zakelijk

Foto

Bedrijfsfotografie_JTDproducties

U wilt graag een bedrijfsreportage, of u zoekt een fotograaf die uw evenement kan vastleggen. U wilt graag nieuwe foto’s van uw personeel, of u bent op zoek naar een professionele fotograaf die de kinderen van uw school weer stralend op de foto zet.

Kortom; u bent op zoek naar de professional die oog heeft voor detail, van elke foto iets bijzonders maakt en graag voldoet aan uw wensen.

Van dance event tot redactioneel portret. Van foto’s voor uw website tot de foto’s voor uw reclameposter. JTD Producties is van alle markten thuis!

Film

Een promotiefilm voor uw bedrijf, een (korte) documentaire, een aftermovie van uw event, een short movie of wellicht een heuse speelfilm.

Wij luisteren graag naar uw ideeën en denken graag met u mee over uw wensen.
Zelf geen inspiratie? Of vind u het lastig om uw ideeën te visualiseren? Of geeft u het liever helemaal uit handen? Bij JTD Producties kunnen we ook voorzien in scenario/scriptwriting en het regisseren van film. 

JTD producties bedenkt, schrijft en produceert uw product(ie)!

Ontwerp

GrafischOntwerp_JTDproducties_Joris_Telders

U wilt voor uw bedrijf een nieuw en fris logo of een nieuwe sprekende huisstijl laten ontwerpen. Voor uw evenement bent u op zoek naar een grafisch vormgever die de posters voor promotionele doeleinden kan vormgeven. Of u wilt uw bedrijf promoten middels een huis-aan-huis flyer.

JTD Producties gaat graag met u in gesprek en denkt mee over uw wensen en de mogelijkheden.

Tarieven

  • Vanaf €71,50 per uur
  • Exclusief BTW en reiskosten

Bovenstaand tarief is een indicatie, kosten en afspraken over nabewerking etc. worden altijd nader bepaalt in een offerte. 

De kosten van foto, film en ontwerp zijn volledig afhankelijk van uw wensen. Wij komen graag met u in contact om mee te denken over de mogelijkheden. We maken daarop graag een offerte op maat.

Middels een boeking bij JTD Producties gaat u automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden. Daarnaast stemt u ermee in dat JTD Producties het gemaakte beeldmateriaal mag gebruiken voor promotionele doeleinden. Wilt u dit liever niet? Geen probleem, wij ontvangen graag schriftelijk uw bezwaarschrift.