Uitvaartfotografie

JTD Fotografie

Uitvaartfotografie

De dagen na het overlijden van een dierbare beleef je vaak in een roes. Tijd om te rouwen en te verwerken is er over het algemeen pas na de uitvaart. Dat is ook het moment dat je terugblikt en je je afvraagt wat er eigenlijk allemaal is gebeurt, omdat je zo geleefd wordt gaan deze momenten vaak in een waas aan je voorbij.

Uitvaartfotografie geeft nabestaanden de mogelijkheid om terug te kijken op de dag van de laatste groet. Een waardevolle herinnering die kan helpen bij het verwerken en bespreekbaar maken van het verlies van een dierbare.

Uitvaartfotografie_JTDfotografie_026_800px

Het afscheid is definitief, maar de herinnering is onmisbaar."

Professioneel

Uitvaartfotografie_JTDfotografie_027_800px

Integer

Uitvaartfotografie_JTDfotografie_023_800px

Discreet

[gkit id=20]

Het vastleggen van een afscheid geeft een blijvende, tastbare herinnering."

 

Met respect, gevoel voor sfeer en detail en uiterst discreet maken wij op gepaste afstand een reportage van de uitvaart van jouw dierbare.

Uitvaartfotografie is meer dan enkel het fotograferen van verdrietige en emotionele momenten. Wij rennen niet achter de tranen aan, maar leggen juist de bijzondere en liefdevolle momenten vast die vertroebeld worden door de tranen.

 

Contact

Omdat er in het geval van een uitvaart vaak snel geschakeld moet worden, adviseren wij om telefonisch contact met ons op te nemen. 
06 233 686 35