Schoolfotografie

JTD Producties

Onze visie op schoolfotografie

Bij JTD Producties bieden we professionele schoolfotografie op een laagdrempelige manier. Wij doen ons uiterste best om de kinderen van uw school vast te leggen zoals ze zijn. Als kind, niet als model, want wees nou eerlijk; een man met zo’n grote camera voor zijn gezicht is toch ook een beetje eng? 

Schoolfotograaf_JTDproducties

Waarom JTD Producties?

Al vele jaren bieden wij de mogelijkheid om ingehuurd te worden als freelance schoolfotograaf. Een leuke klus die nóg leuker wordt als het een jaarlijks terugkerende opdracht is. Waarom? Omdat we dan vertrouwt raken met de kinderen op uw school. We zien ze elk jaar groeien en wij worden voor de kinderen een bekend gezicht waarbij ze zich op hun gemak voelen. Dat zie je terug in de schoolfoto’s die we maken.

Wist u dat: Wij geen namen van kinderen opslaan bij onze foto's? Zo voldoen wij aan de privacy richtlijnen rondom de AVG.

JTD Producties

Schoolfotograaf_JTDproducties
Schoolfotograaf_JTDproducties

Werkwijze

Wij werken met een bestelsysteem waarbij de school geen omkijken heeft naar de administratie rondom de schoolfoto’s.

Ouders hebben bij ons áltijd de keuze uit minimaal 3 verschillende foto’s. 1x pasfoto, 1x portret en 1x vrije opname. 

Ouders hebben doormiddel van inlogkaarten de mogelijkheid om digitaal de gewenste foto’s te bestellen en te betalen. Zij beslissen zelf óf ze de foto’s afnemen, hoeveel en welke. Fotosetjes zijn niet verplicht!

Enthousiast geworden? Neem contact met ons op!

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs op school om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken.