Tarieven particulier

Trouwfotografie/videografie

Trouwfotografie_JTDProducties

Jullie gaan trouwen en zijn op zoek naar een professionele fotograaf die deze bijzondere dag vastlegt in een prachtig fotoverslag. 

Een romantische trouwreportage of liever gewoon een verslag van de dag? Aanwezig bij het feest of liever alleen bij de openingsdans? Of willen jullie naast foto’s ook graag een korte trouwfilm?

Bij JTD Producties gaan we graag met jullie om tafel om deze dag geheel aan jullie wensen te voldoen. 

Wij zorgen voor een fotoverslag waarbij jullie deze prachtige dag steeds weer opnieuw kunnen beleven!

Tarieven

In de aanloop naar deze dag komt er ontzettend veel op jullie af. Wij kunnen ons daarom goed voorstellen dat je graag wilt weten waar je aan toe bent. Bij JTD Producties bespreken we vooraf alle kosten en maken we graag een offerte op maat. Geen verrassingen achteraf!

Portretfotografie

Een individueel portret om te gebruiken op social media, of een professionele portretfoto om je LinkedIN profiel kracht bij te zetten. Een leuke fotoshoot met je huisdier of gewoon een stoere shoot voor een herinnering op linnen.

Voor jezelf of geef een fotoshoot cadeau! Leuk voor moederdag of als afscheidscadeau aan je collega voor een blijvende herinnering.

Bij JTD Producties kun je terecht voor portretfotografie. Buiten op locatie of liever een studioshoot? JTD Producties beschikt over een studio in Zutphen waar we alle mogelijkheden hebben voor een fotoshoot in studiosetting.

Tarieven

De kosten van een fotoshoot voor een individueel portret hangt volledig af van wat jouw wensen zijn.

JTD Producties informeert vooraf naar jouw wensen en maakt daarop een offerte op maat. 

  • Vanaf €165,- 

Het het leveren van fotoafdrukken behoort natuurlijk tot de mogelijkheden, wij leveren deze op professionele en hoogwaardige kwaliteit. Vraag naar de mogelijkheden.

Familiefotografie

Familiefotografie_JTDProducties

Een laagdrempelige fotoshoot met het hele gezin, of misschien zelfs een leuke shoot op de familiedag. Een mooi familieportret voor aan de muur bij opa en oma of een fotoshoot met je broer(s) en/of zus(sen).

JTD Producties maakt voor jullie graag een mooie reeks foto’s!

Hebben jullie een mooie buitenlocatie in gedachten? Of willen jullie liever een shoot in een studiosetting? JTD Producties denkt graag mee over de wensen en mogelijkheden.

Tarieven

De kosten van een familieshoot zijn afhankelijk van wat jullie graag willen. Enkel een paar portretten van jullie samen of een uitgebreide fotoshoot van de hele familie, alles kan!

JTD Producties informeert vooraf naar jullie wensen en maakt daarop een offerte op maat.

  • Vanaf €199,- (voor maximaal 5 personen)
  • Elke persoon extra €12,50,-

Het het leveren van fotoafdrukken behoort natuurlijk tot de mogelijkheden, wij leveren deze op professionele en hoogwaardige kwaliteit. Vraag naar de mogelijkheden.

Alle prijzen in de particuliere sector zijn inclusief BTW en exclusief reiskosten.
Middels een boeking bij JTD Producties gaat u automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden. Daarnaast stemt u ermee in dat JTD Producties het gemaakte beeldmateriaal mag gebruiken voor promotionele doeleinden. Wilt u dit liever niet? Geen probleem, wij ontvangen graag schriftelijk uw bezwaarschrift.