Eventfotografie

JTD Producties

Onze visie op eventfotografie

Al jaren lang is JTD Producties trotse sponsorfotograaf van het jaarlijkse festival Reurpop. Waarom? Omdat wij destijds gevestigd waren in Ruurlo en het ontzettend gaaf vinden dat een klein dorp zo’n relatief groot event neerzet.

Wij zijn van mening dat je als ondernemers elkaar soms een beetje moet helpen. We doen wat we leuk vinden en hechten veel waarde aan de ‘gun-factor’.”

Eventfotografie_JTDproducties_013

Van tentfeest tot kermis en van dancefestival tot foodtruckfestival, JTD Producties is van alle markten thuis.

Wij vinden het ontzettend leuk en inspirerend om te zien hoe een evenement wordt opgezet door enthousiaste mensen. Ieder zijn eigen taak en vaak niet te realiseren zonder vrijwilligers.

Wij worden er heel blij van als we dit enthousiasme mogen vastleggen doormiddel van evenfotografie. Zodat niet alleen de bezoeker, maar ook iedereen die heel hard heeft gewerkt om het evenement te realiseren een tastbare herinnering heeft.

Aan wat voor kosten moeten we denken voor eventfotografie? Koffie en een goed gesprek, daar denken wij eerst aan. Hebben we het eerst over de wensen, dan over de mogelijkheden en daarna over het budget.

JTD Producties

Eventfotografie_JTDproducties_024
Eventfotografie_JTDproducties_025
Eventfotografie_JTDproducties_023
Eventfotografie_JTDproducties_013
Eventfotografie_JTDproducties_013
Eventfotografie_JTDproducties_012
Eventfotografie_JTDproducties_011
Eventfotografie_JTDproducties_010

Contact

Enthousiast geworden? 

Schroom niet en neem contact met ons op. We gaan graag vrijblijvend in gesprek over de mogelijkheden voor eventfotografie!

Liever telefonisch contact?
06 233 686 35