Trouwfotografie

JTD Producties

JTDProducties_Trouwfotografie
JTDProducties_Trouwfotografie
JTDProducties_Trouwfotografie
JTDProducties_Trouwfotografie

Jullie gaan trouwen!

Van harte gefeliciteerd!

In de aanloop naar deze bijzondere dag komt er een heleboel op jullie af. Van het regelen van een trouwambtenaar tot het zoeken naar een geschikte locatie. Het kiezen van getuigen en het uitzoeken van trouwkleding.

Op een bijzondere dag als je trouwdag wil je kunnen genieten van alle mooie, romantische momenten die zich op deze dag voordoen. Wij begrijpen dat en zorgen ervoor dat deze speciale momenten in de meest pure vorm worden vastgelegd. 

Wij maken een fotoverslag waarmee jullie deze prachtige dag steeds weer opnieuw kunnen beleven!

Het kiezen van de 'juiste' trouwfotograaf

Een fotograaf kies je omdat je zijn stijl mooi vindt, omdat het portfolio je aanspreekt en, misschien wel het belangrijkste, omdat je bij de fotograaf een goed gevoel hebt.

Waarom? Op deze bijzondere dag, die geheel in het teken staat van jullie en de liefde voor elkaar, is de fotograaf degene die de hele dag met jullie meeloopt. De fotograaf is heel dichtbij op de meest romantische en speciale momenten van de dag, van het eerste moment dat jullie elkaar zien tot de eerste dans.

Bij JTD Producties vinden we het belangrijk dat de dag verloopt zoals jullie dat graag willen. Zijn wij aanwezig op jullie bruiloft dan mengen we ons in het aanwezige gezelschap als een van de gasten. We leggen op een subtiele wijze deze prachtige dag voor jullie vast.

Het invullen van de trouwreportage doen wij geheel naar jullie wensen. We kunnen aanwezig zijn van het aankleden tot de openingsdans, maar willen jullie liever alleen een romantische trouwreportage en een fotoverslag van de ceremonie dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Hoe jullie de dag ook invullen, wij zorgen er keer op keer voor dat de foto’s een tastbare herinnering zijn van de bijzondere momenten op deze dag.

Boeken jullie ons voor jullie bruiloft, dan krijgen jullie van ons standaard een mini album (20x15cm) cadeau.

Het maken van een groot trouwalbum behoort uiteraard ook tot onze mogelijkheden. Willen jullie een luxe, handgemaakt album of liever een mooi digitaal vormgegeven album: het kan allemaal. We bespreken graag met jullie de wensen en mogelijkheden en maken daarop een offerte op maat.

Bij JTD Producties vinden we het belangrijk dat jullie zelf kunnen beslissen waarbij wij aanwezig zijn. Daarom werken wij met boekingen per uur. Ongeacht het aantal uren dat we aanwezig zijn, jullie krijgen altijd alle beelden, na een zorgvuldige selectie, digitaal geleverd via WeTransfer.

  • 2 uur – €200,- (minimale afname)
  • 4 uur – €390,-
  • 6 uur – €570,-
  • 8 uur – €750,-
  • Elk extra uur €90,-

De vermelde tarieven zijn inclusief BTW en exclusief reiskosten.

In 2020 heeft JTD Producties een naamsverandering en uitbreiding ondergaan. We hebben ervoor gekozen om dit jaar te benutten voor het uitbreiden van ons filmportfolio. Dat betekent dat we de mogelijkheid bieden om naast een fotoreportage, geheel kosteloos een trouwfilm te maken van jullie bijzondere dag.

Deze actie loopt tot eind 2020, vraag naar de mogelijkheden!

JTDProducties_Trouwfotografie
JTDProducties_Trouwfotografie

Wij regisseren jullie dag niet, maar registreren hem heel graag!"

JTD Producties

Enthousiast geworden?

Of liever nog iets meer informatie?

Bij JTD Producties vinden we het van belang dat er een klik is tussen jullie en ons. Om met elkaar kennis te maken komen we graag vrijblijvend bij jullie langs. Nadien doen we jullie een passend aanbod welke gericht is op jullie wensen.